Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakinini ölmüş görmek

Rüyada bir yakinini ölmüş görmek

Rüyada bir yakinini ölmüş görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, kazançlı işler yapılacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, güzel günler için yaşayacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakinini ölmüş gördüyseniz:

  • harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış bir şeydir.

Rüyada yakinini öldü görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada yakininin evlendiğini görmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada yakinini kaybetmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada bir yakinin kanser olduğunu görmek elindeki malların gideceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada yakinindan para almak başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakinlarinin öldüğünü görmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yakinini ölmüş görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada yakin birinin öldüğünü görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments