Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaktan iğne vurulduğunu görmek

Rüyada bacaktan iğne vurulduğunu görmek

Rüyada bacaktan iğne vurulduğunu görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, ister istemez çok üzüleceğine, hayırlı kapılar açılacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacaktan iğne vurulduğunu gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmalısınız.

Rüyada bacağına iğne vurulmak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacaktan iğne vurulduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine delalettir.

Rüyada bacaktan iğne vurulmak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, kötü işlere girmeyeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sırtından iğne vurulmak zor günlerin biteceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalettir.

Rüyada topuktan iğne vurulmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafadan iğne vurulmak kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, önemli sorumluluklar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada topuğundan iğne vurulmak kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, duaların kabul göreceğine alamet eder.

Rüyada koluna iğne vurulduğunu görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments