Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaktan iğne vurulmak

Rüyada bacaktan iğne vurulmak

Rüyada bacaktan iğne vurulmak borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada bacaktan iğne vurulmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda imajınız güçleniyor, çevrenin takdirini kazanmaya başlıyorsunuz.

Rüyada bacaktan iğne vurulduğunu görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine delalet eder.

Rüyada bacağına iğne vurulmak ekmek bulamayacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada bacaktan iğne vurulmak pek çok kişiyi idare edeceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynundan iğne vurulmak seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kendine iğne vurulmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, zenginlik sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada iğne vurulmaktan kaçmak hem mal ve para kaybedeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının iğne vurulduğunu görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinden iğne vurulmak zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments