Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtından iğne vurulmak

Rüyada sırtından iğne vurulmak

Rüyada sırtından iğne vurulmak etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtından iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yardımcı olmak ya da yüklerini hafifletmek isteyebilirsiniz.

Rüyada sırtından iğne vurulmak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğazdan iğne vurulmak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada dişten iğne vurulmak hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacaktan iğne vurulduğunu görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayaktan iğne vurulduğunu görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada boyundan iğne vurulmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada dizinden iğne vurulmak mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, iş güç sahibi olacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine işaret eder.

Rüyada dişe iğne vurulmak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments