Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna iğne vurulduğunu görmek

Rüyada koluna iğne vurulduğunu görmek

Rüyada koluna iğne vurulduğunu görmek makamının tehlikeye gireceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, kazancının günden güne artacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada koluna iğne vurulduğunu gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, ummadığınız bir yerde beğeneceğiniz biriyle tanışabilirsiniz.

Rüyada koldan iğne vurulmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, buna rağmen kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada koluna iğne vurulduğunu görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, karamsar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karından iğne vurulmak özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine işaret eder.

Rüyada belden iğne vurulmak iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, rızkının bollaşacağına delalettir.

Rüyada parmağından iğne vurulmak o kapıyı kapatacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalçadan iğne vurulmak dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada boynundan iğne vurulmak sözlerinden çıkmayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada başkasına iğne vurulduğunu görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments