Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın birinin hastalandığını görmek

Rüyada yakın birinin hastalandığını görmek

Rüyada yakın birinin hastalandığını görmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına işarettir.

Rüyada yakın birinin hastalandığını gördüyseniz:

  • Herşey yoluna gireceği için çok fazla tepki vermemenizde fayda var.

Rüyada bir yakını hasta görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına yorulur.

Rüyada ölen yakınını hasta görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine alamet eder.

Rüyada bir yakınının hastalandığını görmek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, ün sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada bir yakınını hasta görmek keyfinin yerine geleceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada bi yakınını hasta görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada hasta yakınının öldüğünü görmek yeni bir işe girileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, doğru haber almaya delalettir.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu görmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada yakınının hasta olduğunu duymak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments