Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınını evlenirken görmek

Rüyada yakınını evlenirken görmek

Rüyada yakınını evlenirken görmek nefsine uyacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakınını evlenirken gördüyseniz:

  • Size yardım etmeye çalışan ya da size bir şeyler sunan ya da teklif eden kişiler olabilir.

Rüyada bir yakınının evleneceğini görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, bazı ortaklıklar kuracağına delalet eder.

Rüyada yakınını evlenirken görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınını evlenirken görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, şansının ve bahtının açık olacağına delalettir.

Rüyada eve yakın deniz görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınını evlenmiş görmek gelirinin artacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada mezarlığa yakın ev almak masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına işarettir.

Rüyada yakınının ev aldığını görmek hayatını yoluna koymaya, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada yakının ev aldığını görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments