Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınının evleneceğini görmek

Rüyada bir yakınının evleneceğini görmek

Rüyada bir yakınının evleneceğini görmek huzur ve şifa bulacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, mirasa, böyle işlere kalkışacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yakınının evleneceğini gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız.

Rüyada mezarlığa yakın ev almak beklentilerinin yerine geleceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada yakınının ev aldığını görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada yakınının evden kaçtığını görmek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, yardımda bulunacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına işarettir.

Rüyada yakınını evlenirken görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada yakın arkadaşını evlenirken görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada bir yakınını evlenirken görmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınını evlenmiş görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakının ev aldığını görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments