Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınını evlenirken görmek

Rüyada bir yakınını evlenirken görmek

Rüyada bir yakınını evlenirken görmek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, şöhret elde edeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, malının ve parasının da artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada bir yakınını evlenirken gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun özel ilişkilerinizle ilgilenmememeniz gerekiyor.

Rüyada bir yakınının evleneceğini görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine delalettir.

Rüyada yakınının ev aldığını görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, borç ödemeye, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına alamet eder.

Rüyada yakınını evlenirken görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yakının ev aldığını görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, âlim kişiler arasına gireceğine alamet eder.

Rüyada en yakın arkadaşını evlenirken görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir yakınını evlenirken görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada yakın arkadaşını evlenirken görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada eve yakın deniz görmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, deşarj olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments