Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta yakınının öldüğünü görmek

Rüyada hasta yakınının öldüğünü görmek

Rüyada hasta yakınının öldüğünü görmek daha çok kazanç elde edeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin kolaylaşacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta yakınının öldüğünü gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da aile fertlerinden biriyle küçük bir anlaşmazlık olabilir.

Rüyada hasta yakınının öldüğünü görmek çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine işarettir.

Rüyada ölen yakınını hasta görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, işinden uzaklaşacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınınızı hasta görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada yakınını çok hasta görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada yakını hasta görmek duymadığı sözleri duyacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta yakınını görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakının hastalandığını görmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş bir yakınını hasta görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments