Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınına araba çarptığını görmek

Rüyada yakınına araba çarptığını görmek

Rüyada yakınına araba çarptığını görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakınına araba çarptığını gördüyseniz:

  • Evden yapılacak çalışmalar ekstra kazançlara neden olabilir.

Rüyada yakınına araba çarptığını görmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğa araba çarptığını görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına inanılır.

Rüyada oğluna araba çarptığını görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğuna araba çarptığını görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada araba çarparken kurtulmak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada anneme araba çarptığını görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada aileden birine araba çarptığını görmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birine araba çarptığını görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments