Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğuna araba çarptığını görmek

Rüyada çocuğuna araba çarptığını görmek

Rüyada çocuğuna araba çarptığını görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine işaret eder.

Rüyada çocuğuna araba çarptığını gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle veya ilgi alanlarıyla tanışmanızı sağlayacak grup aktivitelerine katılabilirsiniz.

Rüyada bir çocuğa araba çarptığını görmek nazara geleceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğuna araba çarptığını görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük çocuğa araba çarptığını görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, sıkıntıların biteceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun araba çarptığını görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, hayalkırıklığı duyacağına delalettir.

Rüyada çocuğa araba çarptığını görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğuna araba çarptığını görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, başarıları ile tanınacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına inanılır.

Rüyada birini araba çarptığını görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalettir.

Rüyada kardeşine araba çarptığını görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments