Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aileden birine araba çarptığını görmek

Rüyada aileden birine araba çarptığını görmek

Rüyada aileden birine araba çarptığını görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada aileden birine araba çarptığını gördüyseniz:

  • Gelişmeler bazı olayları daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada aileden birine araba çarptığını görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, hırpalanacağına delalet eder.

Rüyada kızına araba çarptığını görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğa araba çarptığını görmek kıdem atlayacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kendine araba çarptığını görmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine yorulur.

Rüyada başka birine araba çarptığını görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada birisine araba çarptığını görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına işaret eder.

Rüyada anneme araba çarptığını görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğluna araba çarptığını görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments