Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğluna araba çarptığını görmek

Rüyada oğluna araba çarptığını görmek

Rüyada oğluna araba çarptığını görmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğluna araba çarptığını gördüyseniz:

  • Olumsuz giden şeyleri olumluya çevirmenize yardım edecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada oğluna araba çarptığını görmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada birisine araba çarptığını görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işarettir.

Rüyada kendini araba çarparken görmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araba çarparken kurtulmak kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada anneme araba çarptığını görmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, idealist kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğa araba çarptığını görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada aileden birine araba çarptığını görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kendine olan güvenini yitireceğine alamet eder.

Rüyada bir insana araba çarptığını görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments