Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın zamanda ölen birini görmek

Rüyada yakın zamanda ölen birini görmek

Rüyada yakın zamanda ölen birini görmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, güzel günler için çalışılacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada yakın zamanda ölen birini gördüyseniz:

  • Belirsizlikler kafanızı karıştırabilir.

Rüyada yakın zamanda ölmüş birini görmek sevgisinin artacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına yorulur.

Rüyada yakın zamanda ölen birini görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yakın zamanda öleceğini görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, verilen sözlerin tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski zaman parası görmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyametin ne zaman kopacağını görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine işarettir.

Rüyada zamansız kar görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, kısmetin bollaşacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek takdir toplayacak işler yapacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada öleceği zamanı görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments