Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın zamanda ölmüş birini görmek

Rüyada yakın zamanda ölmüş birini görmek

Rüyada yakın zamanda ölmüş birini görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına inanılır.

Rüyada yakın zamanda ölmüş birini gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren veya işle ilgili bir planınızı bir sonraki aşamaya taşımak için yeni kavramlar geliştirebilirsiniz.

Rüyada yakın zamanda öleceğini görmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakın zamanda ölmüş birini görmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada yakın zamanda ölen birini görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına inanılır.

Rüyada zaman yolculuğu yapmak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada her zaman aynı kişiyi görmek daha bir sevileceğine, kişinin muradına ereceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada zamansız yağan kar görmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments