Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın erkek arkadaşını görmek

Rüyada yakın erkek arkadaşını görmek

Rüyada yakın erkek arkadaşını görmek çok büyük yenilikler yapacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, borçlarının ödeneceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakın erkek arkadaşını gördüyseniz:

  • Birşey yaparken gerçek nedenleri ya çok iyi belirtin ya da sizce belirsizse saklayın.

Rüyada yakın erkek arkadaşını öpmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada en yakın erkek arkadaşını görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada yakın erkek arkadaşını görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakın erkek arkadaş görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakın bir arkadaşını hamile görmek insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşının sevgilisini görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına inanılır.

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına yorulur.

Rüyada en yakın arkadaşının ölüm haberini almak gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments