Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakını hamile görmek

Rüyada bir yakını hamile görmek

Rüyada bir yakını hamile görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, bilgilerle donanacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yakını hamile gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

Rüyada yakınının hamile olduğunu duymak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşını hamile görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine işarettir.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınını hamile görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada hamile yakınını görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, attığı her adımı düşüneceğine delalet eder.

Rüyada bi yakınını hamile görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu duymak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments