Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde top oynamak

Rüyada evde top oynamak

Rüyada evde top oynamak çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, ağzının tadının bozulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada evde top oynamak gördüyseniz:

  • Yalnız bunu fazla ciddiye alarak ek sorumluluklar yüklenmeyin.

Rüyada evde top oynamak yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, şifa göreceğine tabir olunur.

Rüyada suda top oynamak ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşınla top oynamak iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada biriyle top oynamak sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, arkasından iyi konuşulacağına alamet eder.

Rüyada erkeklerle top oynamak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine tabir olunur.

Rüyada denizde top oynamak maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarıyla top oynamak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamurda top oynamak dertlerin bir anda sona ereceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments