Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurlu gece görmek

Rüyada yağmurlu gece görmek

Rüyada yağmurlu gece görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, zor durumlarda kalacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, hem itibar edineceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurlu gece gördüyseniz:

  • Yine de, kendinize manevra alanı yaratmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada gece yağmurda yürümek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine inanılır.

Rüyada yağmurlu gece görmek rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gece yağmur görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalettir.

Rüyada gece yağmur yağdığını görmek cebinin para göreceğine, garanti olacak makama oturacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada gece yağmurda ıslanmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada gece sokakta olduğunu görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine yorulur.

Rüyada gece düğün görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece ve gündüzü aynı anda görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments