Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece yağmur görmek

Rüyada gece yağmur görmek

Rüyada gece yağmur görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, her şeyin gönlünce olacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gece yağmur gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da sizden farklı kültürlere sahip kişilerle aranızda problemler yaşanabilir.

Rüyada gece yağmurda ıslanmak gücünün azalacağına, ona göre davranacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada gece yağmurda yürümek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada gece yağmur görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada gece yağmur yağdığını görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurlu gece görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor gece elbisesi giymek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada kadir gecesi görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gece namazına kalkmak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments