Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece düğün görmek

Rüyada gece düğün görmek

Rüyada gece düğün görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, zorlukların baş göstereceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece düğün gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söyleyeceği veya söylediği şeyler , ileride pişmanlık duyacağınız duygusal tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada gece düğün görmek kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, işlerinde aksama olacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına inanılır.

Rüyada kına gecesine hazırlanmak yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil gece kıyafeti görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına yorulur.

Rüyada mavi gecelik giymek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işarettir.

Rüyada gece uçtuğunu görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gece gemiye binmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin kına gecesini görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada her gece kabus görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, çok büyük özgüven kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments