Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur kar görmek

Rüyada yağmur kar görmek

Rüyada yağmur kar görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, işlerinin düzeleceğine, ekmeğinin azalacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur kar gördüyseniz:

  • Elinize geçebilecek fırsatları kullanın.

Rüyada yağmurdan sonra kar görmek hiç istemediği işlere gireceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur kar görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, güzel haberler alacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada önce yağmur sonra kar görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, geçim derdinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmurlu kar görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kar ve yağmurun yağdığını görmek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, yeni malların alınacağına yorulur.

Rüyada yağmurla karışık kar görmek hayırlı kapıların açılacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, ekmeğinin bereketleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karla karışık yağmur görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments