Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüzgardan korkmak

Rüyada rüzgardan korkmak

Rüyada rüzgardan korkmak onu yalnız bırakmayacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, daima önüne bakacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, isteklerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada rüzgardan korkmak gördüyseniz:

  • Sizi tartışma ortamları içine sokmak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada rüzgardan korkmak kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada rüzgara görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, borçların hafifleyeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada fırtına rüzgar görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada rüzgara kapılıp uçmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortum rüzgarı görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada rüzgar çanı görmek kişinin yüzünün güleceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada hızlı rüzgar görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, masa başı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşırı rüzgar görmek başarılarının tadına varacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments