Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaybolmaktan korkmak

Rüyada kaybolmaktan korkmak

Rüyada kaybolmaktan korkmak maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, hayırlı işlere girileceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaybolmaktan korkmak gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili olması ihtimali yüksek olan bir başarı kazanacak veya birşeyler elde edeceksiniz.

Rüyada kaybolmaktan korkmak çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına yorulur.

Rüyada kaybolmak korkmak maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada kaybolmak ve korkmak çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalettir.

Rüyada kaybolduğu görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde kaybolmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçup kaybolmak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğinin kaybolduğunu görmek ekmeğine leke süreceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada ayakkabıları kaybolmak rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments