Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada danadan korkmak

Rüyada danadan korkmak

Rüyada danadan korkmak içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, sorunların atlatılacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada danadan korkmak gördüyseniz:

  • Evdeki değişikliklerin yararlı sonuçları olabilir.

Rüyada danadan korkmak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına rivayet eder.

Rüyada dananın kovaladığını görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya rivayet eder.

Rüyada dana kafası görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına inanılır.

Rüyada dana kovaladığını görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına rivayet eder.

Rüyada ikiz dana görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, bolluğun ve verimin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada deli dana görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada dana tarafından kovalanmak fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına tabir olunur.

Rüyada sarı dana görmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments