Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda yüzmek

Rüyada yağmurda yüzmek

Rüyada yağmurda yüzmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada yağmurda yüzmek gördüyseniz:

  • Moralinizi fazla bozarsanız sevdiğiniz kimselere karşı kırıcı tutumlara girebilirsiniz.

Rüyada yağmurlu havada yüzmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, daima önüne bakacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yağmur yağarken yüzmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada yağmurda yüzmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, tartışmalı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur suyunda yüzmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmurlu gece görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına işarettir.

Rüyada yağmurun altında koşmak rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda dolaşmak dertlerinin biteceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yağmurluk görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments