Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurun altında koşmak

Rüyada yağmurun altında koşmak

Rüyada yağmurun altında koşmak başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, yolunun hep açık olacağına, darlığa düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurun altında koşmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı hesaba katmadan yapacağınız seçimler, kendi mantık hesaplaşmanız ödüllendirileceğinizi düşündürse de, yaratıcılık eklenmeden beklediğinizi almanız zor olabilir.

Rüyada yağmur altında koşmak yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurun altında koşmak işinde uzmanlaşacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada yağmurda ıslanmak ve koşmak dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurda ıslanmak koşmak yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına alamet eder.

Rüyada yağmurda koşmak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, kötü haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurlu havada koşmak yorgun ve gergin günler geçireceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken koşmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurda yalın ayak koşmak işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, maddi güç sahibi olacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments