Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş ve yağmur görmek

Rüyada ateş ve yağmur görmek

Rüyada ateş ve yağmur görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, mal mülk kazanacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine inanılır.

Rüyada ateş ve yağmur gördüyseniz:

  • Karşımızdaki kişiye anlayışlı davranabilmek için çok fazla çaba harcamamız gerekebilir.

Rüyada ateş ve yağmur görmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateş yağmuru görmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde yağmur yağdığını görmek kazancının yerine gelmesine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına yorulur.

Rüyada iri yağmur görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yağmur ve gök gürültüsü görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada taş yağmuru görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine yorulur.

Rüyada yağmur suyundan sel görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına, neşesini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada yağmurun altında uyumak insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments