Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur yağmış görmek

Rüyada yağmur yağmış görmek

Rüyada yağmur yağmış görmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada yağmur yağmış gördüyseniz:

  • İçten olmak kazandırıyor.

Rüyada kar ve yağmur yağarken görmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur yağarken yürümek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına işarettir.

Rüyada yağan yağmuru izlemek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yağmur yağarken koşmak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada yağmur yağarken araba kullanmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağan yağmurda yürümek büyük başarılara işlere imza atılacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, şifa ve ilaç bulacağına işaret eder.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmamak iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, talihin yüzlerine güleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments