Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar ve yağmur yağarken görmek

Rüyada kar ve yağmur yağarken görmek

Rüyada kar ve yağmur yağarken görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına işaret eder.

Rüyada kar ve yağmur yağarken gördüyseniz:

  • Sizi çok şaşırtabilecek bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kar ve yağmur yağarken görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada yağmur yağarken ıslanmamak bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur yağarken cam silmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağan yağmuru izlemek daha lüks bir hayat yaşayacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur yağarken dua ettiğini görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken ağlamak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, günahlara, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur yağarken dua etmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken uçmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments