Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur izlemek

Rüyada yağmur izlemek

Rüyada yağmur izlemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına alamet eder.

Rüyada yağmur izlemek gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik olayların veya rahatsız edici gelişmelerin hedefinize giden yolda kestirme bir patika oluşturabileceğini düşünmelisiniz.

Rüyada yağmur yağmasını izlemek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yağdığını izlemek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, başarı kazanılacağına inanılır.

Rüyada yağan yağmuru izlemek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, onlar tarafından çok sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmuru izlemek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, küs arkadaşların barışacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur izlemek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencereden yağmuru izlemek hane içine ay doğacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişiyi izlemek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, verdiği emeklerin heba olacağına delalet eder.

Rüyada karın yağışını izlemek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments