Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmuru izlemek

Rüyada yağmuru izlemek

Rüyada yağmuru izlemek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, evine bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmuru izlemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size destek olabilir.

Rüyada yağmuru izlemek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada pencereden yağmuru izlemek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, adının yayılacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Rüyada yağmur izlemek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur yağdığını izlemek sorunlarının da çözüleceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur yağmasını izlemek inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada yağan yağmuru izlemek rızkının çoğalacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada basketbol maçı izlemek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, iş kaybı yaşanacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalığı izlemek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments