Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak yağmur yağdığını görmek

Rüyada sıcak yağmur yağdığını görmek

Rüyada sıcak yağmur yağdığını görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, düzenli bir işe girileceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, istihdam edeceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, yüzünün de güleceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıcak yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada sıcak yağmur yağdığını görmek sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine alamet eder.

Rüyada sıcak havada kar yağdığını görmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sıcak yağmur görmek hak yolundan ayrılmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine tabir olunur.

Rüyada yağmurun üstüne yağdığını görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, emeğinden hayır göreceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işarettir.

Rüyada yağmur yağmak sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada hızlı yağmur yağdığını görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, hedeflerini tutturacağına inanılır.

Rüyada yağmurun eve yağdığını görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments