Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akşam yağmur yağdığını görmek

Rüyada akşam yağmur yağdığını görmek

Rüyada akşam yağmur yağdığını görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine inanılır.

Rüyada akşam yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Ailenizden veya komşu, akraba veya yakın çevre gibi kişilerin motivasyonu beklenmedik bir yardım sağlayabilir.

Rüyada akşam yağmur yağdığını görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, işlerini boşvereceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akşam kar yağdığını görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine delalettir.

Rüyada akşam namazı kılmaya çalışmak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, hem yeni yerler göreceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada akşamı görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine delalettir.

Rüyada akşam deniz görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada akşam namazı kıldıgını görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada akşam güneşi görmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada akşam ezanı okumak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments