Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi izlemek

Rüyada bir kişiyi izlemek

Rüyada bir kişiyi izlemek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi izlemek gördüyseniz:

  • Karamsarlığa eğilimlisiniz.

Rüyada bir kişiyi izlemek ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada film izlediğini görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına delalet eder.

Rüyada dalgalı denizi izlemek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ay izlemek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada statta maç izlemek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yangını izlemek sevinçli bir haber alınacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada pencereden kar yağdığını izlemek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada stadyumda maç izlemek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments