Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı yumurta görmek

Rüyada yağlı yumurta görmek

Rüyada yağlı yumurta görmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çok güzel işlere gireceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağlı yumurta gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlarla birlikte olmaya çalışmalısınız.

Rüyada yağlı yumurta görmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada yağa yumurta kırmak dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına inanılır.

Rüyada ekmeğin üstüne yağ görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamura yağ sürmek yaşamını kolaylaştıracağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada kapıya yağ görmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmeğe yağ görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine yağ sürmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada paket yağ görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments