Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğe yağ görmek

Rüyada ekmeğe yağ görmek

Rüyada ekmeğe yağ görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, ayrıcalık elde edeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına yorulur.

Rüyada ekmeğe yağ gördüyseniz:

  • Fantezilerinizi kontrol altına almazsanız, duygusal konularda hayal kırıklıkları yaşamanız söz konusu olabilir.

Rüyada ekmeğine yağ sürmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, bol dua edeceğine, işlerin düzgün gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağlı ekmek yediğini görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına delalettir.

Rüyada yağlı yufka ekmek yemek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızarmış yağlı ekmek yemek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmeğe yağ sürüp yemek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağlı ballı ekmek yemek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada ekmeğe yağ görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada yağlanmış ekmek görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments