Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıya yağ görmek

Rüyada kapıya yağ görmek

Rüyada kapıya yağ görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, sevap işleyeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapıya yağ gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten kaçının.

Rüyada kapıya yağ sürmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapıya yağ görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına delalettir.

Rüyada yağlı saç görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, rahat bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada yağ kaynatmak eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, parasının ve malının çoğalacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçının yağlandığını görmek uzun yıllar yaşayacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmamak yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına delalettir.

Rüyada yağlı yemek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağ kusmak hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments