Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı ekmek pişirmek

Rüyada yağlı ekmek pişirmek

Rüyada yağlı ekmek pişirmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağlı ekmek pişirmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni bilgiler veya gelişmeler sizi biraz sinirlendirebilir.

Rüyada yağlı ekmek pişirmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, insanların alım gücünün azalacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Rüyada ekmeğe yağ görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada ekmeği yağa banmak sorunlarının da son bulacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada yağlı ekmek almak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağlı ekmek yediğini görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada ekmeğe yağ sürdüğünü görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, haram mal yiyip içeceğine yorulur.

Rüyada ekmeğine yağ sürmek gün günden daha da kötüye gideceğine, bunu da herkese ilan edeceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine alamet eder.

Rüyada ekmek ve yağ görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments