Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğe yağ sürdüğünü görmek

Rüyada ekmeğe yağ sürdüğünü görmek

Rüyada ekmeğe yağ sürdüğünü görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmeğe yağ sürdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin akıldışı fikirleri nedeniyle para harcamak zorunda kalmamaya özen gösterin.

Rüyada ekmeğe yağ sürdüğünü görmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, müşterilerinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada yağlı yufka ekmek yemek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza işarettir.

Rüyada kızarmış ekmeğe yağ sürmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, dişe diş savaşacağına alamet eder.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine işarettir.

Rüyada yağlı ekmek yediğini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada yağlı ballı ekmek yemek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına yorulur.

Rüyada ekmeğin üzerine yağ görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, elinin de bolluk göreceğine, elinin darda kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağlı ekmek pişirmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments