Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağı görmek

Rüyada yağı görmek

Rüyada yağı görmek bilincin artacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, kötü sözler duyacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada yağı gördüyseniz:

  • Çevrenizi daha konforlu hale getirme olasılığını doğru kullanın.

Rüyada gül yağı sürmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada yoğun kar yağışı görmek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, güzel huylarını terk edeceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın yağışını izlemek kişinin hayatının değişeceğine, yükseldikçe yükseleceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine delalet eder.

Rüyada sana yağı görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına işaret eder.

Rüyada iç yağı görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına işaret eder.

Rüyada badem yağı sürmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağın döküldüğünü görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kekik yağı görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments