Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada badem yağı sürmek

Rüyada badem yağı sürmek

Rüyada badem yağı sürmek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada badem yağı sürmek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında bazı problemler söz konusu olabilir.

Rüyada saça badem yağı sürmek imkânsızlıklarının biteceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına delalettir.

Rüyada badem yağı sürmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, durumunuzun iyileşeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada badem yağı görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan yağı sürmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, dertlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hacı yağı sürmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada gül yağı sürmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneş yağı sürmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada etin yağını görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments