Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağdan yanmak

Rüyada yağdan yanmak

Rüyada yağdan yanmak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, bol para kazanacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada yağdan yanmak gördüyseniz:

  • Birisinden ayrılmanız ya da ciddi şekilde kavga etmeniz mümkündür.

Rüyada yağdan yanmak bereketli işlere gireceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağda yanmak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada cehennemde yanmak bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada asitten yanmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına işarettir.

Rüyada suratı yanmak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine işarettir.

Rüyada ateşte yanmak yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, toplumda yükseleceğine yorulur.

Rüyada yanmaktan kurtarmak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada kaynar suda yanmak sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük zorluklar geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments