Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmaktan kurtarmak

Rüyada yanmaktan kurtarmak

Rüyada yanmaktan kurtarmak sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Vereceğinden çok alan konularla vakit kaybetmemekte fayda var.

Rüyada birini yanmaktan kurtarmak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına rivayet eder.

Rüyada yanmaktan kurtarmak moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başı yanmak sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmakları yanmak sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, doğru kararların alınacağına rivayet eder.

Rüyada gözleri yanmak elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ateş yanmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada suyla yanmak bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü yanmak çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kazançlı bir adım atılacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments