Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynar suda yanmak

Rüyada kaynar suda yanmak

Rüyada kaynar suda yanmak sağlık ve hayır getireceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, ortak edineceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaynar suda yanmak gördüyseniz:

  • Bazı teklifler göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada kaynar suda yanmak kendisine olan güvenin artacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine alamet eder.

Rüyada birinin üstüne kaynar su dökmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kaynar suyla yıkanmak her şeyin iyiye doğru gideceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kaynar suya girmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine inanılır.

Rüyada ayağına kaynar su döküldüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada kaynar su görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına işarettir.

Rüyada kaynar su dökmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaynar su içmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments