Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağda yanmak

Rüyada yağda yanmak

Rüyada yağda yanmak mutlu ve huzurlu hissedeceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada yağda yanmak gördüyseniz:

  • Parasal şansınızda ani bir yükseliş olabilir.

Rüyada yağdan yanmak sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına yorulur.

Rüyada yağda yanmak güzel zamanlar geçireceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ayağı yanmak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine inanılır.

Rüyada ütüden yanmak işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, gözyaşının kuruyacağına, onun istediği yoldan gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elbisesi yanmak çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada yağla yanmak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada paçası yanmak rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, imkânların günden güne azalacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada alevler içinde yanmak eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments