Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un elemek

Rüyada un elemek

Rüyada un elemek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, gelirinin daimi olacağına, çok iyi paralar kazanılacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada un elemek gördüyseniz:

  • Nezaketten uzaklaşmak korkusu yüzünden iş yaşamında suistimale açıksınız.

Rüyada un elemek bazı zevklerinden geri kalacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına delalettir.

Rüyada kum elediğini görmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kömür elemek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, moral bulacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada buğday elediğini görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada bulgur elemek sevap işlemek için uğraşacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine işarettir.

Rüyada mercimek elemek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, kazancının artacağına,, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ekin elemek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine inanılır.

Rüyada toprak elediğini görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments