Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok un görmek

Rüyada çok un görmek

Rüyada çok un görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret eder.

Rüyada çok un gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size anlattıklarına güvenmeniz durumunda yanlış bilgilendirilebilirsiniz.

Rüyada çuval çuval un görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada orucu unutarak yemek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada un eleği görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, büyük adımlar atacağına inanılır.

Rüyada un torbaları görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada un serpmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada un istemek zenginlik içinde olacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada un temizlemek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine rivayet eder.

Rüyada oruçken unutup yemek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments