Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker ve un görmek

Rüyada şeker ve un görmek

Rüyada şeker ve un görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, ticaretin önünün açılacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, iyi hissedileceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeker ve un gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklığınız yüzünden bazı önemli hatalar yapabilirsiniz.

Rüyada un şeker görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada un ve şeker görmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına tabir olunur.

Rüyada şeker ve un görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada un tuz şeker görmek iş hayatında rahat edileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çuval dolusu un görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada siyah un görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına alamet eder.

Rüyada unutup oruç yemek onunla yaşamını birleştireceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada unlu yiyecekler görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments